Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen
 
Sovjet Reizen biedt diverse groepsreizen naar Wit-Rusland / Belarus aan.
Een vakantie naar Wit-Rusland / Belarus staat synoniem voor een reis waarbij u oog in oog komt te staan met het boeiende en soms trieste verleden, gelieerd aan namen zoals Napoleon en Nazi-Duitsland.  
 
Het eigentijdse Minsk, waar het communisme niet ver weg lijkt te zijn, is een interessante stad met verschillende gezichten. Een bezoek aan Brest met zijn roerige geschiedenis en het gelijknamige fort waar heldhaftig is gestreden tegen Nazi-Duitsland mag tijdens de reis naar Wit-Rusland / Belarus niet ontbreken. Of wat dacht u van de relatief onbekende, maar aangename stad Vitebsk ? De geboortestad van Marc Chagall !
Ook een reis naar Wit-Rusland / Belarus in combinatie met de Baltische Staten behoort tot de mogelijkheden.
Zo ziet u de hoofdsteden Minsk, Vilnius, Riga en Tallinn tijdens uw reis in een klein reisgezelschap.
 

Toon

11-Daagse rondreis Wit-Rusland en Baltische Staten

  • Boeiende steden met een rijke geschiedenis en unieke sfeer
  • Communistisch en eigentijds Minsk
  • Het idyllisch gelegen kasteel van Trakai
  • Paleis van Rundale, een meesterstuk uit de barokke architectuur

Tijdens deze internationale rondreis maakt u kennis met Wit-Rusland en de Baltische Staten. U bezoekt de Minsk, waar de vroegere Sovjetsfeer heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdse uitstraling. De Baltische hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn zijn eeuwenoude steden en alle drie Werelderfgoed. Tijdens deze reis verkennen wij d ...(lees meer) eze steden maar ook het omringende land van uitgestrekte bossen.

...(inklappen)

10-Daagse Nederlandstalige rondreis Wit-Rusland

  • Communistisch en eigentijds Minsk
  • Indrukwekkend erfgoed Tweede Wereldoorlog
  • Bezoek aan cultureel Vitebsk, de stad van Marc Chagall
  • Heldenstad Brest met het fort als herinnering van moed

Tijdens deze 10-daagse rondreis Wit-Rusland ontdekt u een niet-alledaagse vakantiebestemming. Nochtans is het een boeiend en veilig vakantieland met een bittere geschiedenis waar alleen al in de periode ’41-’45 ruim een derde van de bevolking omkwam. Het recente verleden ziet u terug in de vele, indrukwekkende oorlo ...(lees meer) gsmonumenten en de kenmerkende stadsarchitectuur van de heropbouw. Minsk is een aangename stad die opvallend veel te bieden heeft. In het uitgestrekte land vindt u bossen en graanvelden met historische kastelen die herinneren aan de gloriedagen. Laat u verrassen in dit voor velen onbekende land tijdens deze 10-daagse Nederlandstalige rondreis Wit-Rusland.

...(inklappen)