Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepreis naar Slowakije

Met onze Nederlandstalige rondreis Slowakije ontdekt u de prachtige natuur en cultuur van deze onontdekste vakantiebestemming in Midden-Europa. Onze reis Slowakije start in de hoofdstad Bratislava die afgelopen decennia een metamorfose heeft ondergaan en zeker de moeite waard is voor een stedenreis. Wij ontdekken de natuur het Tatra gebergte op de grens met Polen.
Met zijn 7 UNESCO Werelderfgoed locaties, waaronder de ijsgrotten, zilvermijnstad Banska Stiavnica en het bergdorpje Vlkolinec mag Slowakije terecht een cultuurbestemming worden genoemd. 

Bekijk en boen onze Nederlandstalige rondreis Slowakije makkelijk online.


Toon

11-Daagse Nederlandstalige rondreis Slowakije

  • Proef van de heerlijke, lokale wijnen
  • Het UNESCO bergdorpje Vlkolinec
  • Bezoek aan het Slowaaks Paradijs met zijn indrukwekkende ijsgrotten
  • Steden en dorpen met een rijke geschiedenis en unieke tradities

Slowakije is een prachtig bergachtig land dat nog niet echt ontdekt is door grote groepen toeristen. Met 7 UNESCO werelderfgoedlocaties, waaronder de ijsgrotten en de middeleeuwse zilvermijnstad Banska Stiavnica is het ook een mooie culturele reisbestemming. Onze gids laat u tijdens deze groepsreis kennismaken met mooie landsch ...(lees meer) appen in de Hoge Tatra, de energieke bevolking en rijk gedekte tafels. Geniet samen met Sovjet Reizen van dit nog onbekende land dat zo dichtbij ligt.

...(inklappen)