Verfijn uw reis

Soort reis
Land
U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Oekraïne.
Ons aanbod bestaat uit reizen naar Kiev, reizen naar Odessa, reizen naar Lviv en een combinatie van alle 3 de steden. Zoekt u een rondreis door Oekraïne, dan is misschien onze 11-daagse Nederlandstalige rondreis Oekraine een aanrader. Dergelijke rondreizen door Oekraïne zijn verrassend leuk.
 
Kiest u voor een stedenreis, dan is naast de reis Kiev in combinatie met Tsjernobyl / Chernobyl een echte aanrader. Of wat dacht u van een fly-drive? 
Als u kiest voor een groepsreis Oekraïne is alles voor u door onze reisspecialisten uitgestippeld.
 
Vanzelfsprekend kunt u naast het reizen in groep ook kiezen voor een individuele reis. Onze 11-daagse individuele reis Oekraine laat u naast de grote steden ook kennismaken met het platteland, en dat alles op eigen tempo.

Alle riviercruises over de Dnjepr, Kiev - Odessa zijn weer beschikbaar in 2023.
 


Toon

11-Daagse Nederlandstalige rondreis Oekraïne

  • De mooiste steden van Oekaïne in één reis
  • Het grottenklooster van Kiev, UNESCO Werelderfgoed
  • Lviv, zonder twijfel de mooiste stad van Oekraïne
  • Nederlandstalige reisbegeleiding

Oekraïne is, na Rusland, het grootste land van Europa maar vooralsnog onbekend als vakantiebestemming. Dat is zonde, want het land heeft veel te bieden op cultureel gebied. Het land zoekt naar een balans tussen de Russische invloedsfeer en het hedendaagse Europa waar het historisch óók sterk mee is verbonden Tij ...(lees meer) dens deze 11-daagse Nederlandstalige rondreis nemen wij u mee naar de energieke hoofdstad Kiev, waar de gouden koepels van de orthodoxe kerken fel tegen de hemel afsteken. We reizen via middeleeuwse steden naar Lviv, waar samenspel van barokke, gotische en renaissancistische monumenten de stad een Europese stempel geven. Per comfortabele nachttrein komen wij tenslotte aan in Odessa, de mediterraan ogende stad aan de Zwarte Zee waar u als afsluiting van deze groepsreis de mogelijkheid heeft een hoogstaande voorstelling bij te wonen in het imponerende theater.