Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen naar Oekraïne

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Oekraïne
 
Een groepsreis naar Oekraïne begint in Kiev, de bakermat van het Orthodoxe kerkelijke leven. Niet vreemd dat Kiev ook bekend staat als het Rome van het "oosten". 
Naast de prachtige kerken en kloosters mag Kiev zich tot één van de meest bruisende steden van Europa noemen met een verrassend groot cultureel en culinair aanbod.

Tijdens de groepsreis naar Oekraïne komen steden zoals Chernovtsi en Kamenets-Podilsky aan bod. Wat dacht u van het historische Lviv? Ooit bekend als Lemsberg toen het nog onderdeel van het Oostenrijks-Hongaarse rijk uitmaakte. De reis door Oekraïne eindigt niet zonder reden in Odessa, deze stad met Franse allure is gelegen aan de Zwarte Zee en is een aangename badplaats.

De 11-daagse reis naar Oekraïne is een ideale manier om Europa's grootste land te ontdekken op een vertrouwde manier.
 

Toon

11-Daagse Nederlandstalige rondreis Oekraïne

  • De mooiste steden van Oekaïne in één reis
  • Het grottenklooster van Kiev, UNESCO Werelderfgoed
  • Lviv, zonder twijfel de mooiste stad van Oekraïne
  • Nederlandstalige reisbegeleiding

Oekraïne is, na Rusland, het grootste land van Europa maar vooralsnog onbekend als vakantiebestemming. Dat is zonde, want het land heeft veel te bieden op cultureel gebied. Het land zoekt naar een balans tussen de Russische invloedsfeer en het hedendaagse Europa waar het historisch óók sterk mee is verbonden Tij ...(lees meer) dens deze 11-daagse Nederlandstalige rondreis nemen wij u mee naar de energieke hoofdstad Kiev, waar de gouden koepels van de orthodoxe kerken fel tegen de hemel afsteken. We reizen via middeleeuwse steden naar Lviv, waar samenspel van barokke, gotische en renaissancistische monumenten de stad een Europese stempel geven. Per comfortabele nachttrein komen wij tenslotte aan in Odessa, de mediterraan ogende stad aan de Zwarte Zee waar u als afsluiting van deze groepsreis de mogelijkheid heeft een hoogstaande voorstelling bij te wonen in het imponerende theater.