Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Wenst u een groepsreis naar Noord-Macedonië te maken? Noord-Macedonië is één van de jongste landen van Europa. Tijdens uw vakantie naar Noord-Macedonië valt het al direct op dat het land een gezellige mengelmoes van verschillende geloofsovertuigingen, talen en culturen is. Uiteraard mag een bezoek aan een van de oudste meren ter wereld niet ontbreken op een reis door Noord-Macedonië, nl. het meer van Ohrid, tevens een van de bekendste meren van de Balkan.   

Een bezoek aan ontelbare kloosters, flaneren door de gastvrije dorpjes en genieten van de van heerlijke keuken en wijn maken een rondreis doorheen Noord-Macedonië compleet.


Toon

8-Daagse Nederlandstalige rondreis door Noord-Macedonië

  • Meer van Ohrid
  • Nederlandssprekende reisbegeleiding
  • Wijnproeverij in één van de meest gerenommeerde wijnhuizen
  • Bezoek aan Boheemse stad Bitola

Het bergachtige Noord-Macedonië ligt in het hart van de Balkan en genoot ten tijde van Joegoslavië al bekendheid vanwege de stad Ohrid aan het gelijknamige meer dat de grens vormt met Albanië. Ohrid is een schatkamer van Byzantijnse kunst met rijk versierde kerken en kloosters. Dat het land meer te bieden heeft, ...(lees meer) ontdekt u tijdens deze 8-daagse Nederlandstalige reis door Macedonië. We starten de reis door Noord-Macedonië in de hoofdstad Skopje en reizen via een mooie route naar het Meer van Ohrid, de uitvalsbasis om de culturele rijkdom van dit kleine land te ontdekken.

...(inklappen)

14-Daagse rondreis Balkan Caleidoscoop

  • Kronkelende rivieren, idyllische baaien, meren met helderblauw en turquoise water
  • Hippe steden met een boeiende geschiedenis
  • Nog vele onontdekte plaatsen weg van de massa
  • Moskeeën, kerken, kathedralen en kloosters, een mooie mix van oost en west

Er was een tijd waarin mensen zeiden dat de Balkan het 'kruitvat van Europa " is. Inderdaad staat de geschiedenis hier vol met plotselinge uitbarstingen van het gepassioneerde volk. Oorlogen gaan voorbij en nu kunnen we tijdens een rondreis in de Balkan genieten van de mooie eigenschappen van de zonnige zijde van de Ba ...(lees meer) lkan: mooie en ongerepte natuur, oude kloosters en gezellige steden. Dit is de plaats waar Europa het Oosten ontmoet, waar christenen en moslims eeuwenlang naast elkaar hebben gewoond en waar oude tradities samengaan met het ritme van de 21e eeuw. Tijdens deze internationale groepsreis door de Balkan komt u in 8 landen; Bulgarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro, Kosovo, Albanië en Noord-Macedonië.

...(inklappen)