Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reizen naar Libanon in combinatie met Syrië
 
Syrië was altijd een geliefde toeristische bestemming door haar culturele rijkdom maar de oorlog heeft daar een abrupt einde aan gemaakt.
Vandaag de dag geldt Libanon als toegangspunt voor een reis naar Syrië. Dit stelt u als reizigers in staat om tijdens uw korte verblijf in Libanon kennis te maken met dit vakantieland.
 
Na die jarenlange oorlog krabbelt Syrië voorzichtig overeind. De meest logische vragen zijn volkomen te begrijpen: Is een reis naar Syrië veilig en is het wel ethisch?
 
Dat er een vreselijke oorlog heeft plaatsgevonden betekent niet dat het land nu onveilig is. En u mag de vraag stellen of het ethisch verantwoord is af te reizen naar een land waar er miljoenen burgers zijn gevlucht. 
Sovjet Reizen meent dat dit wél ethisch is omdat ú, als gast kan bijdragen aan de heropbouw van het land. 
 
Tijdens deze rondreis door Syrië zullen we getuige zijn van een land waar dorpen en steden in opbouw zijn en waar de bevolking het leven weer op de rails probeert te krijgen.
Gedurende onze reizen naar Syrië is het gebruikelijk dat men u bedankt dat u naar hun land gekomen bent. Men toont graag de gastvrijheid en vertelt met trots over de geschiedenis van hun mooie land.
 
Syrië beleeft een uniek moment in haar geschiedenis en de heropleving van het toerisme is een stap in de goede richting om het zelfvertrouwen weer terug te winnen.

Toon

10-Daagse Nederlandstalige rondreis door Libanon en Syrië

  • Thuisbasis van één van de oudste beschavingen ter wereld
  • Bezoek aan het contrastrijke en memorabele Beiroet
  • Bezoek aan UNESCO erfgoed Bosra met prachtig Romeins theater
  • Maak een uitstap naar de ruïne van Baalbek

Syrië als reisbestemming is niet het eerste wat bij u opkomt. Het land kennen wij de laatste jaren van verschrikkelijke burgeroorlog. Vandaag de dag keert het land langzaam terug naar het vredige leven met delen van het land die langzaam weer opengaan voor toeristen. Wees een van de eersten die Damascus na de oorlog bezoek ...(lees meer) t en geniet van de historische, architecturale en culturele bezienswaardigheden in dit geweldige land.

...(inklappen)