Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Verken Armenië per huurauto!

Een Fly-Drive reis naar Armenië is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met dit mystieke land. Tijdens een selfdrive reis naar Armenië bepaalt u zelf waar en wanneer u onderweg stopt. Wat mag u verwachten van een flydrive naar Armenië? De hippe hoofdstad Jerevan met tal van trendy wijken, een prachtig zicht op de Bijbelse berg Ararat vanaf het mystieke klooster Khor Virap. Onderweg uw flydrive Armenië komt u authentieke dorpen, ziet u de besneeuwde bergtoppen van de Kaukasus, stopt u bij machtige fortificaties, een oude caravansarais, watervallen, prachtige hoogvlaktes vol bloemen, bergmeren, prima wandelpaden maar ook eeuwenoude kerkjes die lijken op te gaan in de omgeving. 

De routes van onze populaire autoreizen naar Armenië zijn met zorg samengesteld en vormen een perfecte balans tussen te rijden afstand, natuur, cultuur en ontspanning.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om de basisroute van de fly en drive naar Armenië naar eigen inzicht aan te passen. Vraag hiervoor een offerte-op-maat aan!

Bekijk hieronder het aanbod selfdrive reizen naar Armenië en boek eenvoudig online uw reis.
 


Toon

12-Daagse fly-drive Armenië

  • Prachtige zichten op de Bijbelse Ararat met bezoek aan klooster van Khor Virap
  • 's Werelds langste kabelbaan naar het Tatev Klooster
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
  • Verken Armenië per huurauto op uw eigen tempo

Armenië behoort tot de oudste landen ter wereld en kent een rijke, maar turbulente geschiedenis. Zelden vindt u zoveel bijzondere architecturale bouwwerken op een vergelijkbaar oppervlakte. In het jaar 301 werd Armenië het eerste land dat het christendom aannam als staatsgodsdienst en sindsdien is er een grote ontwikk ...(lees meer) eling geweest in de bouw van kerken en kloosters waarvan meerdere elementen later zijn gebruikt in de West-Europese architectuur. Deze autorondreis in Armenië leidt u door bergen en valleien naar unieke bezienswaardigheden waar u hartelijk ontvangen wordt door de gastvrije, trotse bevolking.

...(inklappen)

16-Daagse fly-drive Armenië en Georgië

  • 's Werelds eerste Christelijke landen
  • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
  • Uitgebalanceerde route

Armenië en Georgië laten zich goed met een huurauto op eigen tempo ontdekken. De 2-weekse autorondreis neemt u mee naar de hoogtepunten van de Kaukasus. U ziet de beide hoofdsteden, de bijzondere kerken en kloosters waarvan een aantal zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst, de dorpen waar tradities in ere word ...(lees meer) en gehouden, de bergen die uitnodigen voor een wandeling en de subtropische kust aan de Zwarte Zee. Met deze formule verzorgen wij uw verblijf en vervoer. U bepaalt zelf uw dagelijkse reistempo om te kunnen genieten van de cultuur en natuur in de Kaukasus.

...(inklappen)