Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen naar Albanië

Een reis naar het nog onontdekte Albanië vindt u bij Sovjet Reizen.

Tijdens uw rondreis Albanië ervaart u de veelzijdigheid van dit land. Een turbulente geschiedenis, authentieke dorpen en steden en een prachtige natuur kenmerken dit land dat tot de jaren 90 gesloten was. De stad Berat met haar duizend ramen en de Albanese kust zijn een geliefd onderwerp voor hobbyfotografen
Een vakantie in Albanië kunt u combineren met andere Balkanlanden, zoals Kosovo, Bosnië-Herzegovina en Noord-Macedonië. Onze verzorgde groepsreizen zorgen ervoor dat u ontspannen geniet.
Houdt u van culinaire ontdekkingen, dan is de wijnreis in het najaar een bijzondere reiservaring.

Vind hieronder het aanbod van verzorgde vakanties naar Albanië.


Toon

14-Daagse rondreis Balkan Caleidoscoop

  • Kronkelende rivieren, idyllische baaien, meren met helderblauw en turquoise water
  • Hippe steden met een boeiende geschiedenis
  • Nog vele onontdekte plaatsen weg van de massa
  • Moskeeën, kerken, kathedralen en kloosters, een mooie mix van oost en west

Er was een tijd waarin mensen zeiden dat de Balkan het 'kruitvat van Europa " is. Inderdaad staat de geschiedenis hier vol met plotselinge uitbarstingen van het gepassioneerde volk. Oorlogen gaan voorbij en nu kunnen we tijdens een rondreis in de Balkan genieten van de mooie eigenschappen van de zonnige zijde van de Ba ...(lees meer) lkan: mooie en ongerepte natuur, oude kloosters en gezellige steden. Dit is de plaats waar Europa het Oosten ontmoet, waar christenen en moslims eeuwenlang naast elkaar hebben gewoond en waar oude tradities samengaan met het ritme van de 21e eeuw. Tijdens deze internationale groepsreis door de Balkan komt u in 8 landen; Bulgarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro, Kosovo, Albanië en Noord-Macedonië.

...(inklappen)

13-Daagse Nederlandstalige actieve rondreis Albanië

  • Reis naar Europa's laatste onontdekte gebergtes
  • Ongerepte natuur en typische dorpen
  • Lokale Nederlandssprekende gids
  • Een rijke geschiedenis en oeroude tradities

Het nog onontdekte Albanië heeft veel te bieden. Tijdens deze gevarieerde rondreis met Nederlandstalige gids leert u het ‘land van de adelaar’ beter kennen. Historische bezienswaardigheden die herinneren aan de tijd van de Romeinen tot aan het communisme worden afgewisseld met prachtige natuur in het land waaro ...(lees meer) nder ‘het Blauwe Oog’ en de Valbona vallei. Indrukwekkende vergezichten, een aangenaam klimaat, de heerlijke Albanese keuken en gastvrije bevolking maken van deze reis door Albanië aan aanrader.

...(inklappen)