Over ons

Sovjet Reizen is een niche specialist in groepsreizen en individuele reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie, Oost-Europa, Iran en Noord-Korea. In deze landen heeft de geschiedenis haar sporen duidelijk achtergelaten en wordt u verrast door de culturele rijkdom die zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, persoonlijke reiservaring, deskundige gediplomeerde gidsen en enthousiasme hebben reeds veel reizigers aangesproken. Door ons kleinschalige karakter kunnen wij u een persoonlijke service bieden. 

 

Sedert 15 jaar organiseert Sovjet Reizen reizen naar deze bijzondere bestemmingen en vele reizigers hebben de zorg van hun vakantie aan ons toevertrouwd. We zijn zelf regelmatig te vinden op onze bestemmingen om op de hoogte te blijven, onze landenkennis te verbreden en de bestemmingen te beleven. 

 

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op één van onze bestemmingen! 

Veilig boeken

Wij zijn aangesloten bij:

logo logo logo
slide
slide
slide
slide
4 Foto's
slide
slide
slide
slide

Wij stellen met trots het team van Sovjet Reizen aan u voor

Maurits Bouwman

Managing Director

De wereld is groot en mijn reiskompas wijst telkens andere landen aan om te (her)ontdekken. Daarom zorgt het werken bij Sovjet Reizen voor de perfecte afwisseling. Naast het vele administratieve werk wat er bij het organiseren van reizen komt kijken, kan ik toch ook niet aan de verleiding weerstaan meermaals per jaar een van onze bestemmingen te bezoeken.

Voor mij is werken met een geweldig team op kantoor de bevestiging dat we met de juiste mensen een passie voor onze bestemmingen uitdragen. 

Jolande Sinke

Administratie en verkoop

Na mijn loopbaan bij een financiële dienstverlener ben in 2010 het team van Sovjet Reizen komen versterken. Leuk dat ik nu mijn interesse in de reiswereld kan combineren met financiële en administratieve taken. Naast de verantwoordelijkheid voor de administratieve kant, houd ik me ook bezig met het inspecteren van bestemmingen en reisroutes ter plaatse bekijken. In de praktijk kan ik dit omzetten in het informeren en adviseren van onze klanten. Deze combinatie maakt mijn werk dan ook bijzonder afwisselend en interessant.

Kristel Smeets

Verkoop

Mijn geboortedorp in Limburg was al snel te klein voor mij en na ‘de grote stad’ ontdekte ik de wereld. Toerisme studeren was dus een logisch vervolg. Reeds vele jaren ben ik werkzaam in deze sector en heb al vele klanten warm kunnen maken om mooie reizen maken. In 2016 maakte ik de overstap naar Sovjet Reizen waar ik met veel enthousiasme u telefonisch te woord sta en maak ik een passende offerte zodat u optimaal kan genieten van uw droomvakantie! Mijn favoriete motto: Once a year go some place you’ve never been before. (Daila Lama).

 

 

 

Helen de Jong

Verkoop en reisbegeleiding

Eigenlijk ben ik een a-typische reiziger… . Ik heb geen ‘lijst’ met bestemmingen en heb niet de wens om "de hele wereld" te willen zien. Ik mag graag op vakantie gaan maar ben ook graag thuis.  

Op jonge leeftijd had ik interesse voor aardrijkskunde, topografie en logistieke zaken. Bij belangrijk nieuws zocht ik graag in mijn atlas waar het gebeurde en probeerde ik voor te stellen hoe het landschap eruit zag. Vanaf het begin van de toeristische opleiding wilde ik nog meer 1 ding: Op een reisbureau werken. 

Na een omweg van een paar jaar in Frankrijk kwam ik daar ook terecht en ik had veel plezier in het geven van advies en het omzetten van reiswensen in concrete plannen. In die tijd leerde ik ook, het toen, jonge Sovjet Reizen kennen. Heel eerlijk gezegd was dat op het reisbureau een ‘ onbekende hoek’ van de wereld en dus interessant. Na 12 jaar te hebben gewerkt op een reisbureau heb ik alweer 7 jaar geleden de overstap gemaakt naar Sovjet Reizen waar het enthousiasme voor de regio alleen maar gegroeid is. 

Naast het advies en het verzorgen van uw offertes, ben ik regelmatig op pad om onze groepsreizen begeleiden. Ook dit laatste doe ik met veel plezier en naast het goed laten verlopen van uw vakantie, probeer ik altijd ons enthousiasme te delen en u een goed beeld te geven van dit fascinerende gedeelte van de wereld.

 

Veronique de Neef - Feijtel

Sales & Product manager

Als klein meisje ging ik al graag uit op avontuur. Ik wilde overal  naartoe, alles zien en vond het interessant om mensen te leren kennen. Het was dan ook niet zo gek dat ik het toerisme in wilde gaan. Eerst heb ik mijn opleiding MTRO gedaan, waarvoor ik stage heb gelopen in een hotel in London en als reisbegeleidster in Oostenrijk. Dat smaakte naar meer en zo ben ik nog op stage geweest in Tanzania tijdens mijn studie ITMC op de NHTV in Breda. Vervolgens wilde ik meer van de wereld zien en heb ik 10 maanden door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Sovjet Reizen…. een hele andere kant van de wereld! Hier kan ik mijn passie voor het reizen uiten. En zeg nou zelf, wat is er naast reizen, nou leuker dan luisteren naar andermans reisplannen en de ideale reis samen te stellen voor reizigers?

Direct contact 0113 39 6060 | info@sovjetreizen.nl
Algemene voorwaarden Download PDF
Mijn account Bekijk uw reizen en gegevens
Privacyverklaring Download PDF
Grensdocumenten Landinformatie en meer